Stand up typer

Når man snakker om stand up, tænker de fleste på en person, på en scene, med en mikrofon i hånden, som ved hjælp af ord skal få folk til at grine. Men hvad de fleste ikke tænker over, er at der rent faktisk findes flere forskellige former for stand up og stand up komikere.
 

Stand up med tryl

Vi får flere og flere komikere, der arbejder med trylleri i deres shows. Dette kan gøres på flere måder, og til forskellige typer arrangementer, men er ofte også velegnet til publikum med mange børn og unge. Det er som regel shows, hvor alle kan være med.
 

Stand up med musik

Stand up blandet med musik er en lidt nyere form for underholdning, men kan være utrolig underholdende, og rigtig godt hvis man er ude efter et lidt anderledes stand up show.
 

Impro stand up

Impro står for improviseret stand up, og betyder at det er noget, komikeren finder på på stedet, og altså ikke har planlagt hjemmefra. Her bliver publikum ofte taget med i showet, og dette kan blive utrolig morsomt, hvis alle er med på legen.
 

Tilpasset eller personlig stand up

Her kan du få noget af showet til at handle om det du ønsker. Altså få showet til at blive mere personligt. Er du interesseret i dette så læs mere her.
 
 
 

Hvilken slags komiker vil du have?

Ved du allerede nu hvilken slags komiker du vil have til at underholde, eller er du i tvivl om hvad der vil passe til dit arrangement så send os en mail med:
- Sted
- Dato og tidspunkt
- Eventtype
- Antal deltagere og aldersgruppe
- Maksimumpris for underholdningen
 
Så får du hurtigt svar, som regel inden for en time.
 
komikere.dk | CVR: 33850263