Om os

Vi hjælper dig med nemt og hurtigt at booke komikere til diverse events. Vi startede op for små to år siden, og har siden booket komikere til flere 100 forskellige events så som privatfester, firmafester, kommunale arrangementer, byfester og meget andet. Lige meget hvilken type arrangement du planlægger, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige komiker til den helt rigtige pris.
 
Vi har komikere i alle prisklasser helt ned til 1500-2000kr. og op til 50.000kr. Alle vores komikere har flere års erfaring, og vi tager jævnligt ud og ser komikerne, og godkender dem, inden vi booker dem til events. Vi sikrer os på den måde høj kvalitet, og at vi kan anbefale de bedste komikere til de forskellige events.
 

Derfor skal du vælge os.

Vi har med garanti det største udvalg med over 100 forskellige danske komikere, og der kommer hele tiden flere til.
Vi skiller os ud fra andre booking bureauer fordi, du kommer med tid, sted og budget, hvorefter komikerne byder ind på dit arrangement, og så kan du selv frit vælge mellem de komikere, der har budt ind. Dette skaber konkurrence komikerne i mellem og giver derfor dig bedre priser.
 
Hvis du fx skriver ind med et budget på 10.000kr. er du sikker på at få mindst 10 forskellige komikere at vælge i mellem. Vi laver naturligvis også kontrakt og faktura, såfremt du ønsker det.
 
Er du ved at arrangere et større arrangement, fx byfest eller andet, og gerne vil have mere end én komiker ud, står vi selvfølgelig klar med fordelagtige tilbud.
 
Skriv en mail til os med følgende informationer om dit event, og så sender vi dig tilbud fra alle de interesserede komikere allerede imorgen:
- Sted
- Dato og tid
- Eventtype
- Antal deltagere og deres aldersgruppe
- Maksimumpris for underholdningen
 
 
Læs mere om de forskellige typer komikere i menuen til venstre.
komikere.dk | CVR: 33850263